dimarts, 13 de març de 2018

S’atura el desnonament de Roger 31

Avui, a les 9,30 del matí la comitiva judicial volia desnonar i deixar al carrer la família que viu a Roger, 31. La concentració convocada per la PAH, la Comissió d’Afectats per la MPGM de Juan de Sada i l’Associació de Veïns de Badal, Brasil, Bordeta ha aconseguit aturar el desnonament.La casa baixa de Roger, cantonada Fisas està afectada per la MPGM de Juan de Sada feta sense la participació del veïnat que preveu, entre d’altres, una rambla que no va enlloc i uns edificis sobre el carrer Fisas que taparan els actuals edificis que donen a Fisas. El propietari de la casa, Fincas Armengol SCP, ha promogut el desnonament de la família que n’és la llogatera des de fa més de 50 anys, malgrat que ni el Projecte de Reparcel·lació ni el Projecte d’Urbanització encara no han estat aprovats, per la qual cosa falta molt de temps pel possible començament de qualsevol obra.
La MPGM i el mateix Projecte de Reparcel·lació reconeixen el dret de reallotjament i d’indemnització pels llogaters legals dels habitatges afectats que ja hi fossin al març de 2009, data d’aprovació inicial de la MPGM de Juan de Sada, però la propietat no ha facilitat que poguessin exercir el seu dret al reallotjament o a la indemnització, i fins i tot el 2012 va forçar un canvi de la titularitat del lloguer. Ara la propietat no ha volgut renovar el contracte de lloguer i vol el deixar al carrer aquesta família.
Primer una MPGM, com la de Juan de Sada, que es va aprovar de manera injusta al marge del veïns. Després un propietari, Germans Fisas-Bosch SLU, que s’ha permès durant anys posar en perill la salut del veïnat pel l’ensorrament i el trencament de les cobertes d’uralita de les seves naus sense fer res.  I ara la injustícia d’un desnonament sense reallotjament que de moment hem aconseguit aturar.
VOLEM UNA SOLUCIÓ PER A LA FAMÍLIA DE ROGER, 31
VOLEM REALLOTJAMENTS DIGNES

VOLEM LA PLAÇA. PROU ESPECULACIÓ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada