divendres, 22 de març del 2013

i després de la mani #19M què...?

Informem que la manifestació va ser un èxit dels veïns i veïnes del barri. Ha tingut repercussió favorable als mitjans de comunicació de premsa i ràdio. Continuem mantenint una postura ferma en contra del tancament. Sabem que una part dels veïns no van poder assitir-hi per motius laborals i familiars, però hem rebut el seu recolzament abans i després de la manifestació, això demostra una gran sensibilitat en contra del tancament. Ens anima a tots a continuar lluitant perque a Sants-Badal es trobi un lloc adequat  per encabir el CAP.

L'Audiència Pública va ser també un clam a favor dels veïns de Sants-Badal en contra del tancament i el Regidor va poder veure i escoltar que hi havia una gran indignació de tot el barri per les formes en que s'està gestionant la permanència o tancament del CAP. Sabem que el Regidor té més informació de la que ens ha explicat i volem que no ens enganyi més. Això és el que la intervenció del Josep Mediavilla de l'AV de Badal va exigir-li.
El CAP té 35 anys de vida i mai se'ls ha ocorregut pensar en una bona sol·lució. De cop i volta el volen tancar, per això creiem que no tenen una raó justificada de fer-ho.

Continuarem informant-vos sobre el tema, encara que sabem que estant tenint lloc moviments a nivell polític i de l'Institut Català de la Salut com a conseqüència de la manifestació.

Les CUP, ICV, PSC i PP ens han donat suport, juntament amb tots els veïns i veïnes podem estar contents del que hem fet fins ara. Això no s'ha acabat!!! Moltes gràcies!!!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada