dimarts, 12 de febrer de 2013

Assamblea del passat dia 7 de febrer

En l'Assamblea del passat dia 7, el local de l'Associació es va quedar petit per acollir el gran nombre de persones, veïns/es preocupats per la urbanització i finalització de les obres del cobriment de les vies del tren. El sentiment general del centenar de veïns/es que es va congregar és de malestar i indignació per trobar-nos un altre cop en el punt de partida de presentació d'al·legacions a un projecte que prèviament ja havia estat consensuat amb el Govern anterior i amb el que tots els partits estaven d'acord. Les al·legacions van ser recollides per la Comissió i seran presentades a l'Ajuntament al llarg d'aquest mes que tenen com a límit per fer-ho. Malgrat això l'Ajuntament ja ha licitat el nou projecte.

Un dels punts més controvertits és l'absència de rampes ja que d'aquesta manera el barri continua trencat en dues parts. A més a la Comissió li preocupa el nou disseny d'Antoni de Capmany, que pot convertir-se en un futur en un accés de via ràpida amb circulació de cotxes que connecti Barcelona amb l'Hospitalet i les afores. L'anterior projecte consensuat pels veïns contemplava una urbanització pel barri, amb accessos transversals entre Sants i La Bordeta que millorin la circulació de vianants i una carrer peatonal per Antoni de Capmany.

Diferents mitjans de comunicació s'han fet resó de l'Assamblea i s'han publicat articles a El Periódico i BTV.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada