diumenge, 19 de febrer del 2012

Rúa de Carnaval de Sants

Portem mesos escalfant motors i per fi arriba el dia de Carnaval. Portem 26 anys i un any més hem participat a la Rúa de Carnaval del barri, aquest cop amb el nom de Diaris Reivindicatius. Després de totes les notícies dels darrers mesos i veient com està el món, quina millor manera de dir el que pensem de forma satírica però fent-nos sentir???? Vam pensar que aquesta era la nostra! Hem intentat fer una visió de les coses que passen i que no estem d'acord, de les últimes notícies i aconteixements del món, d'Espanya, de Catalunya, de Barcelona i del nostre barri.
Per això portem setmanes llegint notícies, diaris, revistes de barri,... fins tenir un bon conjunt d'idees. Alguns dels dibuixos són de revistes conegudes com el Jueves o la revista de la FAVB, d'internet, els altres són nostres i els titulars senzills, però amb una idea clara.
A les 17:30  sona el tret de sortida i la comparsa 6 va sortir al carrer trepitjant fort, la gent riu, nosaltres ballem; la gent ens demana fotos de la disfressa, ens feliciten, s'emocionen quan veuen algun titular i critiquen uns altres. És una de les poques formes que tenim per fer-nos sentir, de forma còmica però alt i clar. No estem d'acord amb moltes de les coses que passen, de com ho estan gestionant els polítics, estem cansats de que no ens tinguin en compte i de que la veu dels ciutadans no es vulgui sentir.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada